29 juni 2012

Lilla LeahFia

Vad gör man när ens barn bara vill klä av sig? Helt ärligt, vad gör man? Leah är skitjobbig just nu. Ska inga kläder ha på sig. Och det går väl för sig när man är hemma men när man är iväg eller har folk på besök är det ju rätt trevligt om ens barn inte springer omkring naken. Inte alltid hon vill ta av sig alla kläderna men det räcker med att vi kommer in i en affär och hon sätter sig ner och ska ta av sig skorna. Inte så trevligt det heller.

Tips någon?

Likaså har vi problem med att hon vägrar somna om kvällarna! Hon somnar sent och sover alldeles för länge på morgon, idag gick hon upp halv tio! Inte konstigt att hon inte vill somna på kvällarna. Inte bra.


Jag vill heller att hon somnar skapligt på kvällarna och sover till runt sju-halvåtta på morgonen, precis som sin bror. Jag orkar inte med att inget få gjort på kvällarna. Ingenting. Jag är beroende av den där stunden på kvällarna när barnen sover! 

Någon som känner igen sig? Utvecklingsfas kallar väl många det men i min mening så utvecklas barn hela tiden...Klart det ska testas vad som får inte får göras.

Men jobbigt är det när barnen får sina idéer om att inte sova och vilja klä av sig hela tiden, eller vad det nu kan vara:)


//Sofie

1 kommentar:

Micaela sa...

Olli har också börjat klä av sig, även blöjan. Inte så roligt då hans behov bara kommer. Kommer du på något smart får du gärna säga till :)