23 juni 2012

Midsommardagen

Är nu kommen:)

Vi hade en jättebra midsommarafton igår borta hos Emma och Per. Vi blev ett helt gäng som var där. Både vuxna och massa barn:)

Alla barnen lekte så mycket tillsammans så Leah hade hur mycket överenergi som helst när hon skulle somna igår. Tog över en timme innan hon kom ner i varv.

Pontus är sisådär lagom piggelin idag. Självförvållat så att säga:) Men han verkar piggnat till nu efter han fått i sig lite kaffe. Bra det.

Vet ni vad som hände imorse då? Något som jag bara läst om att andras barn gör och som jag bara önskat att mina barn kunde göra någon gång. Denna gången kom idag! Båda två vaknade vid halvsju och vi lyckades få BÅDA två att somna om igen. Enda till halvnio! Båda två somnade om så hela familjen fick sovmorgon. Hela familjen fick sovmorgon. Både Pontus och jag var i chock.

De få gånger som vi tidigare lyckats få något av våra morgonpigga barn att somna om igen på morgonen så har det varit just det ena. Aldrig att vi lyckats få båda att somna om så där. Jippie! Och ledig är jag enda till klockan 14 på måndag också. Kan inte bli bättre:)

//Sofie 

Inga kommentarer: