21 juni 2012

Skulle köpa present till mamma...





Men det blev lite handlat till mig själv också. Hittade massa fina kläder och för en gångs skulle till mig och inte till barnen:) Jag har alltid älskat kläder men efter att min kropp förändrats efter mina graviditeter så har det ändrats. Inte till det motsatta men jag har svårt att hitta kläder jag trivs i. Sidfläsket är inte å leka med hoho:) 

Översta bilden är en superfin klänning jag hittade inne på Mollys Hus. Jag kollar mest inredning när jag är där men idag föll ögonen på denna och den fick följa med hem. 

Jeansklänningar kan man omöjligt ha för många av! Kanske den bärs imorgon på midsommar ihop med de blommiga skorna? Ja den som lever får se. Skorna som förövrigt är i storlek 38! Höll på att inte köpa dem bara därför (jag har 36-37 i skor annars) men de var för fina för att motstå!

En blå blus blev också dagens fynd. På REA precis som den översta klänningen. REA gillar vi:) Skorna betalade jag i och för sig inte mycket för heller då jag hade ett tillgodo kvitto i den affären. 

Blev även en present till mor min. Som jag skulle ha tag i:)

Och öl till Pontus blev det också. Fy fan vilken snäll flickvän jag är som gick in på systembolaget, eftermiddag, dagen innan midsommar för att köpa öl till honom och inget till mig själv. Kön var rätt lång om vi säger så... 

//Sofie



Inga kommentarer: