26 juni 2012

Sova eller inte sova?

Har som vanligt inte fått sova mycket på jobbet inatt. Men jag har lite ångest då jag har massa jag vill få gjort här hemma innan barnen ska hämtas. De har nämligen fått sova över hos farmor och farfar inatt. Spännande:)

Känner för att åka och träna men sen måste jag ta tag i all tvätt som ska vikas och så borde jag verkligen dammsuga av här hemma och plocka i ordning. Eller sova?

Pontus ska greja uppe på taket hela dagen och kvällen så jag kommer inte få någon tid att åka och träna senare idag så egentligen borde jag göra det. Det andra kan jag ju göra när barnen är hemma. Fast och andra sidan borde jag nog vila för jag kommer vara supertrött senare idag om jag inte gör det.

Men åker jag inte och tränar så är jag lat och prioriterar fel för träna borde jag göra då jag inte tränat sen förra veckan. Allting handlar ju om prioriteringar och planering. Det vet ni väl? Ni som sett lyxfällan, du är vad du äter och alla andra livsstilsprogram på TV:n. Inga ursäkter för dålig ekonomi, att man inte har tid att träna,inte hinner med hemmet etc. Det handlar bara om att prioritera och planera!

Det ni:) Och där kom det dåliga samvete och ångesten över att jag inte prioriterat eller planerat tillräckligt bra för att hinna med allt jag borde hinna med...

Så går det runt i mitt huvud....

//Sofie


Inga kommentarer: