05 april 2013

Fredagsmyyys!

Eller vad är det man kallar det? När man sitter själv i soffan, barnen har rymt till mormor och morfar och sambon med kompis håller på med renoveringen på övervåningen. Freeedagsmys på högnivå:)

Har jobbat idag och kommer jobba hela helgen lång också. Barnen fick frågan om de ville åka och sova hos mormor och morfar inatt och det ville de mer än gärna.

Hunnit med en sväng till Linköping idag också. Handlade nya träningskläder bland annat. Målet med shoppningen var nya löparskor men jag hittade inga och personalen där jag var och kollade var så himla otrevlig. Nej tröstshoppade nya träningskläder istället. I en annan affär såklart. Vilket jag i och för sig också var i behov av då båda mina löparbyxor gått sönder...


Shoppade även rullgardiner till Leahs rum och sen mattor som ska vara på altanen. Lyckades även fynda fina stolsdynor till kyrkbänken och trädgårdsstolarna. Så nu vill jag ha vår och ordentlig värme så det kan målas! Måla altanen och göra den fin:)

Förra året blev det inte så mycket med vår altan då det mest stod en byggställning där och skräpade ner:)

Så är det ser ni. Nu ska jag gå och kolla läget på övervåningen. Om de gör någon nytta eller bara står och snackar skit.

//Sofie

Inga kommentarer: