22 april 2013

Vem är Justin Bieber?


Jag känner mig så gammal. Nu kommer ålderskrisen fram igen!

Nej vars men jag känner mig verkligen helt off. Vem är Justin Bieber? Jo en tonårspopidol från Förenta Staterna ja så långt är jag också med. Men vad har denna lilla kille gjort för att denna hysteri kring honom bryter ut? Alltså jag vet inte en låt han gjort. Måste nog youtuba. Tänkte gjort det redan i julas. Linnea är ju galen i honom så vi köpte en bok om honom  i julklapp till henne. Då tänkte jag samma tanke. Vem är Justin Bieber? Men jag kom inte så långt den gången. Nu ska jag komma längre. Jag ska komma ändå in på youtubes hemsida:)

//Sofie

Update: Åh nej han är ju inte alls från de Förenta Staterna! Han är ju kanadick (haha kanadick världens roligaste landsmans namn)! Oj oj jag visste visst mindre om honom än vad trodde. Men varje dag lär man sig något nytt! Kom ihåg det. Ett jättebra ordspråk som jag och Jennie använde oss mycket av förr om åren. 

3 kommentarer:

Sara sa...

Det är väääääääldigt bra gjort att ha missat Justin Bieber ;)

Sandra sa...

haha, lyckos dig! Här hemma har vi t o m ett litet Justin altare... (Givetvis på Linneas rum) Hon har även 4 olika tröjor med honom på, lakan, kuddar, affischer OCH en tandborste som spelar hans låtar när man borstar... Boken hon fick av er i julklapp kan hon utantill :-)
Dock har hon inte riktigt koll på att det egentligen är hans musik man ska gilla, utan det är nog mest för att alla andra gillar honom som det är såpopulärt :-)

Jennie sa...

Jag hatar Justin Bieber. Fast å andra sidan vet jag inte heller riktigt nån låt han gjort? Eller kanske känner igen om jag hör den. Okej, jag hatar Bieberhysterin då.

HAHAHA, heter det kanadick?? Isf dör jag! :D