30 april 2013

Nya frillan



Var ju och klippte håret igår också! Eller tog bor hårförläningarna snarare. Känns bra men tomt. Fast skönt. Låta håret vila. Se om jag sätter tillbaka dem igen någon gång. Var aldrig helt nöjd med det men det kan ju komma tillfälle då jag vill ha lite längre hår igen,vem vet:) 

Idag ska vi hänga på låset hos en drop in frisör så Hugo kan få sitt hår klippt också. Det verkligen måste bli klippt. Gud vad håret växer på honom! Var inte längesen vi träffade Maria och hon jämnade till Leahs hår men då var det verkligen inte aktuellt att Hugo behövde klippa sig. 

Han har samma hår som sin far. Tjockt och växer alldeles för fort. Varför kunde inte jag få sånt hår för? Leah tror jag kommer få mitt. Hon har precis sånt hår som jag hade när jag var liten. Blont och fina hårstrån. Jag brukar alltid säga att jag har så tunt hår men så får man inte säga enligt alla frisörer jag varit hos. Jag har fina hårstrån. Det är så det heter. Med finare ord.  

//Sofie

3 kommentarer:

Jennie sa...

Haha men man kan ha både fina strån och tunt hår (=få hårstrån). Jag har fina strån också men däremot en herrans många. :)

Zouphie sa...

Jag har få,fina hårstrån som en frisör sa. Säger man att man har tunt hår låter det nästan som man är en tunnhårig gubbe med munkfrisyr:)

Fast kan man säga att man har tjockt hår måste man ju kunna säga att man har tunt hår. Låter ju lite knepigt å säga att man har få hårstrån, för man säger ju inte att man har många hårstrån:)

Jennie sa...

Jag kan säga till kunder att de har tunt hår om de har det! Haha. Kanske inte till 25åriga killar som börjat få riktig munkfrilla, då är det kanske lite känsligt. Men annars så, har man tunt hår så har man liksom. :)

Man är lika mycket värd ändå Sofie, jag looooovar! Ta det inte så hårt, ut och lev livet med ditt tunna hår! Låt det inte hindra dig från att nå dina mål! (Ja jag är trött). Hejdå!