18 juli 2016

En seg dag

Vädret såg så lovade ut i morse men sen kom alla de mörka molnen och de har stannat kvar. Sluppit regnet i all fall, alltid något. 

Drog och tränade i morse igen. Så skönt att kunna åka iväg och göra det bara så där direkt när jag vaknar. Går ju aldrig annars så får passa på medans vi är lediga allihopa:-) 

Tog personbästa både i benpress och marklyft, kände mig vrålstark. 

Lunch intog vi på stan ihop med den andra familjen Gustavsson på andra sidan gatan. Riktigt gott och kul att komma iväg en sväng. 

Hugo har lekt med en kompis typ hela dan och Leah har lekt med grannHugo typ hela dan. Jag har vikt tvätt typ hela dan. Usch så efter jag varit med den där förbaskade tvätten. Det tog över 2 timmar men nu är det påfyllt i garderoberna igen. Så nu slipper jag springa ner i källaren till tvättstugan och hämta rena trosor i morgon bitti. 

Annars har jag känt mig så seg idag. Inget go alls i kroppen. Hoppas jag har det imorgon. Ikväll ska vi få våra barn i säng skapligt då de är väldigt trötta. Det har ju blivit lite senare läggning än vanligt de sista veckorna nu när de är lediga och det börjar nog ta ut sin rätt. Dags att smyga in de bättre kvällsrutinerna igen tror jag. Inte allt för mycket (de har ju ändå sommarlov ett tag till) men lite smått så vi inte kommer helt ur fas. Snart är det dags för fritids och då är det tillbaka till verkligheten igen för oss alla. Känner jag mig inte alls pepp på faktiskt men men än är vi inte där. Ska njuta av mina sista dagar nu:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: