10 juli 2016

Picknick i ett stenbrott

Idag var Hugo och lekte hos en kompis och jag behövde piggna på mig så vi övriga i familjen tog oss ut på en liten cykelutflykt. Allt efter Leahs önskemål. Packade med lite matsäck och cyklade iväg till ett stenbrott som ligger i närheten. Jag åker/går aldrig dit själv då jag är rädd för att virra bort mig. Så många olika vägar åt alla håll. Jag som har så dåligt lokalsinne skulle ju gå vilse.

Men Pontus hittar där utan problem så vi cyklade dit. Stannade vid en liten sjö mitt i stenbrottet. Det är en väldigt häftigt natur där. På vardagar kan man inte vara där dock för då spränger de sten men på kvällar och helger är det lugnt☺

Väldigt mysig liten tur hade vi. Jag vet dock inte hur pigg jag blev för när vi kom hem igen däckade jag i soffan. Haft en väldigt seg dag.

Piggnade på mig framåt eftermiddagen och när vi skulle hämta Hugo blev vi bjudna på fika där. Vi hade det så trevligt och satt och pratade så klockan hann ticka på bra innan vi kom hem igen.

Slängde ihop tacos som vi åt och stoppade sen 2 trötta barn i sina sängar. Nu kollar vi på finalmatchen i EM men har skitdålig mottagning på grund av regnet... hoppas det slutar regna snart. Håller vare sig på Frankrike eller Portugal men se matchen måste man ju göra oavsett☺

//Sofie


Inga kommentarer: