16 juli 2016

Mosters going!

Vad är det med vädret? Min semester har bestått av typ en solig dag (helt utan regn) och det var förra lördagen. Annars har det varit rätt dåligt väder. Vi har inte suttit ute på altanen många gånger (vi tillhör ju de där människorna som inte har en inglasad altan) och på badstranden har vi inte heller varit.

Nu snart går jag in på min sista lediga vecka så då vore det väldigt trevligt om det fina vädret ville komma fram! Saknar den sköna sommaren. Njuter av att bara få vara ledig men en riktig fin svensk sommar det är ju helt underbart.

Jaja nog tjatat om vädret. Idag är Pontus iväg på svensexa hela dan/kvällen så jag och barnen har hela huset för oss själva:-)

Hugo har varit iväg på kalas hos en klasskompis nu på förmiddagen och Leah har lekt hos grannHugo. Jag tog en tur in till grannkommunen för att uträtta några ärenden. Köpte en mascara (en dyr mascara) inne på Kicks när jag var där sist men nu när jag skulle använda den och packade upp den ur dess lilla ask så är det fel mascara. Suck och stön och fy vad jobbigt. Åkte och byte den i alla fall.

Sen blev jag av med min oskuld också när det kommer till att handla i spelbutik. Alltså inte en spela-på-travet spelbutik utan tv/dataspelsbutik.

Hugo önskade sig ett PS3 spel i födelsedagspresent plus en ny handkontroll så köpte det till honom. Så nu är det fixat. Leah har även hon köpt present till honom så nu är den delen avklarad. Skönt!

Stannade även förbi hos Elin och Anthony en sväng innan jag åkte för att hämta barnen. Lämnade av en kassa med leksaker jag fyndade till Minna på facebookloppisen. Kostade typ ingenting och var i jättefint skick! Mosters going tyckte det var roligt med nya leksaker.


Nu ska jag sätta mig och pyssla ihop en grej med bilder. Har haft så mycket idéer till olika blogginlägg sista tiden men har fasen inte haft tiden att sitta ner och pyssla ihop dem. Vi har fullt upp hela dagarna men ska se om jag kan försöka få ihop fler inlägg hit. Men först ska jag göra det jag satte mig vid datorn för:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: