13 juli 2016

Växlande väder här på sjön

Ja vilket växlande väder vi haft här när vi varit ute på sjön. När vi åkte ut i måndagskväll så blåste det så mycket så vi fick åka till en annan ö mitt i natten. När vi vaknade på morgonen såg vi hur opraktisk platsen vi åkt till var så vi gjorde ett till försök och byte ö och då hamnade vi på en bättre plats.

Igår regnade det och var strålande sol om varannat. Svärföräldrarna kom ut och gjorde oss sällskap en stund på kvällen vilket var väldigt trevligt. Annars har kusinerna lekt en massa med varandra. De har bland annat badat i det iskalla vattnet. Jag var tvungen att tvätta av mig så badade jqg med men det gick fort. De har även åkt med farfar i lilla motorbåten och tränat på att ro i Krille å Sarahs jolle. Fiskat och byggt kojor har också hunnits med.

Jag har mest läst. Haffade en bok ur reakorgen inne på ICA som jag tog med. En bok är ett måste att ha med när man är ute på sjön/åker båt. På somrarna läser jag massa. Det här var fjärde boken för den här semestern. Jag tar väl igen allt jag inte läser övriga året.

Boken var i alla fall väldigt bra men så hemsk! Jag brukar läsa den här typen av  böcker men den här mådde jag extra dåligt av när jag läste och ändå kunde jag inte lägga ifrån mig den. Har ju följt det här fallet i media en hel del så kanske var därför jag blev extra berörd. En hemsk bok med en hemsk berättelse men den var riktigt bra!

Idag ska vi tuffla hemåt igen. Vädret är inget vidare idag heller tyvärr. Regnar ju inte men ändå...

Är inbokad på spinning ikväll med som jag ska på så måste åka hem ändå. Hade glömt att jag lyckats få en plats till det passet. Men ska bli skönt då jag varit lite off från träningen i några dagar.

//Sofie


Inga kommentarer: