23 april 2020

En segare typ av dag

Så himla trött jag varit idag! Kan ha att göra med att jag vaknade och trodde att det var fredag idag. Trodde det enda tills Pontus sa när vi satt vid frukostbordet att det var torsdag... Där var typ hela min dag förstörd. Sen gick inte tröttheten över. När jag kom hem från jobbet la jag mig på soffan och slumrade till en halv timme. Det händer ALDRIG. Jag kommer hem så sent om dagarna så att lägga mig och vila då brukar vara lika med att jag inte kan somna sen när jag väl ska sova. Ungefär som det är med småbarn.

Men jag är fasen lika trött nu ändå så kommer garanterat inte ha några problem att somna för natten sen.

Pontus jobbade över idag så han kom inte hem förrän efter sju ikväll. Sen kom det en spekulant för att eventuellt köpa vår gamla båtmotor. Vet inte riktigt hur affärerna går där ute men de har stått och pratat i snart en och en halv timme.

Jag hade ingen energi över att göra något vettigt idag. Inget gjort här hemma, ingen hundpromenad, ingen träning, nej inte ens matlagning orkade jag med.

Det fick bli pizza till middag och till efterrätt varsin glass. Inte alls så dumt i all sin enkelhet.

Har sen börjat kolla på "Hjälp vi har köpt en bondgård" med mina favoriter Kalle och Brita. Mysigt serie! De få serier jag kollar på går alla på SVTplay, har ni tänkt på det? :-)

//Sofie  

Inga kommentarer: