27 april 2020

Skitsöndag

Startade min söndag med att åka och träna. 


Det var ju uteträning för hela familjen igår morse, men det hade jag helt glömt bort! Vaknade rätt tidigt och kände mig så pigg så det blev en sväng till gymmet. Vi får ta det andra nästa söndag istället! 

Sen när jag kom hem och vi ätit frukost skulle jag börja städa av här hemma. Upptäckte då att det var något konstigt på väggen i vardagsrummet. 


Det visade sig vara vatten från röret som går till elementet som är i datarummet ovanför vardagsrummet... Det här är den mindre roliga sidan av att vara husägare. Vi gick direkt och gjorde en anmälan till försäkringsbolaget. Vi behöver ju antingen öppna upp hela taket i vardagsrummet eller golvet i datarummet för att hitta röret som läcker. Kul med tanke på att det är bara ett år sedan vi renoverade klart vardagsrummet. 

Pontus tömde sen hela värmesystemet så inget mer vatten ska kunna rinna ut... Så tur ändå att det är april månad och inte november. Då hade vi haft det kallt här inne nu. 

Städningen kom liksom lite av sig men jag fortsatte ändå med det jag kunde. Blev en långpromenad med Ebbe i det fina vädret sen också. Kände att jag varit lite dålig på att vara ute så det passade ju bra.

Sen kände jag av huvudvärken till och från igår igen. Det är ingen vanlig huvudvärk då jag känner hur det sitter i nacken och liksom strålat upp. Med värktabletter i kroppen går det bra men så fort de går ut blir det jobbigt. 

Jag får liksom ont i nacken och sen känner jag hur det går upp i huvudet och jag får huvudvärk. Är det inte någon större skillnad idag måste jag försöka få en tid hos kiropraktorn.

Jag sprang även in på Jysk precis innan de stängde igår och köpte nya kuddar till mig. 


Jag har haft helt värdelösa kuddar alldeles för länge. Sån där tråkig grej att handla och som man hela tiden "glömmer bort" att man behöver köpa nya. Men igår fick jag nog (i och med nacken) så köpte två kuddar jag hoppas ska vara bra. Ordinarie pris var högt, så då borde de väl vara bra? 

På kvällen sen började min mobil vibrera för fullt! Tydligen hade mitt Instagram konto blivit hackat och någon roat sig med att skapa ett nytt i mitt namn. Så sjukt jobbigt och irriterande! Fick ägna hela kvällen åt att svara alla att det inte var jag, ändra lösenord, upptäckte att mitt konto inte längre stod som privat (?) så ändrade tillbaka till det och upptäckte även då massa nya konstiga följare som jag också tog bort.... Tror det löste sig till sist. 

Japp roligare söndag har man ju haft. Hoppas på en bättre måndag:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: