02 mars 2023

En grön favorit

 

Tycker jag förtjänar en guldmedalj när jag står och skrapar en helt igenisad bil klockan 04.20 för att åka till gymmet. Pontus skulle satt i värmaren kvällen innan men glömde... 
Alltså att vända och gå in igen känns bara bortkastat. Jag kommer ju ändå inte lyckas få sova något mer den här morgonen så lika bra att skrapa fram bilen. 

Annars då? Förutom denna underbara start på dagen så innehöll den som vanligt jobb och därefter blev det åter en hundpromenad här hemma. Så skönt att kunna gå direkt när jag kommer hem och få njuta av det fina vädret! 

Sen skjutsade det barn och hämtade även ut ett paket. 

Inte vilket som helst utan ett paket som innehöll denna fina! Så grön, så fin och en så bra modell och storlek. Perfekt med andra ord. Har suktat efter den länge och tillsist blev det alltså ett köp. 


Förr var jag en riktig väskperson men har inte varit det på samma sätt sista åren. Jag har blivit mer kräsen tror jag. En bra väska ska både vara fin och praktisk. Även vara i ett bra material och ha en snygg färg. Många kriterier som ska uppfyllas alltså.  Och enligt mitt tycke så kvalar den här i på samtliga punkter! En ny favorit, helt klart. 


En grön väska livar ju upp vilken tisdag som helst så här i slutet på februari. 


//Sofie 

Inga kommentarer: