19 mars 2023

Bästa tv programmet

Så skönt att vakna upp hemma och ha en hel dag här istället för i bilen. 


Jag hade så ont i mitt ansikte efter den soliga dagen i backen. Solskydd behövs även när man är där det är snöigt men det hade inte jag. 


Det syns inte på bilden så bra men jag var så röd i nedre halvan av ansiktet. Jag började till och med att fjälla. Såg ut som jultomten då hakan var helt vit. Men efter en ansiktspeeling var det löst som tur var. 


Någon som blev överlycklig över att träffa familjen igen var Kaj-Åke. Han var så till sig att han inte kunde sluta jama. Höll på att bli idiot på hans jamande men vi kom sen på att han saknade ju Ebbe, att alla inte alls var hemma än. 


Jag var så slö denna dag. Hade ingen energi till överst. Kände mig nästan bakfull. Hade planer på att åka och träna men nej. Jag har tid för att operera min hand på torsdag och jag är fortfarande lite snuvig så träning får vänta! Vill inte få operationstiden inställd. 

Packade upp allt från vår resa och tvättade istället. Packade bland annat upp min oanvända sminkväska. Varför packar jag alltid med den för? Åker vi på solsemester är det för varmt och klibbigt för smink och skidsemester, ja då är man bara sunkigt och smink är inte aktuellt då heller. 


På eftermiddagen kom pappa förbi och vi bjöd på tacos. 


Pappa hade med sig Ebbe som varit där undertiden vi varit på vift. Även Gösta har varit där så han hängde också med en sväng till oss då hans husse och matte skulle hämta honom dagen efter. 

Alltså Kajan blev så lugn och nöjd när Ebbe kom hem. Ja han tyckte till och med att det var lite roligt att Gösta var där. Vår katt och hund är såna kompisar. 


Jag duschade och svidade sen om till klänning och även fejset blev minsann sminkat för första gången på över en vecka! Varför då? Jo i julklapp fick jag biljetter av Pontus till Torbjörn Averås Skorups show som vi skulle och se. 

Det var anledningen till att vi åkte hem en dag tidigare från Sälen. Eller ja, vi skulle åkt hem på fredagen istället för lördagen men nu blev det torsdagskvällen/natten istället. Ni fattar. 


Vi tufflade iväg till Linköping för att se showen. Så taggad! Älskar Torbjörn och har följt honom länge både via radio och instagram. 


Om det var bra? Så jäkla bra! Satt och skrattade konstant i en timme och trettio minuter. Kirsty Armstrong var förkomiker och hon var helt otroligt rolig. Har inte sett henne live tidigare men kommer definitivt göra det igen. 

Torbjörns Tv-program, gå och se! 


Som jag skriver om det mesta jag varit och sett. Men jag har aldrig varit på någon humorshow eller Standup som inte varit bra. 


Något annat som var väldigt bra var ju senaste avsnittet av Bäst i Test. Kollade på det ihop med barnen när vi kom hem. Edvin är ju favorit och det kan bara inte bli dåligt då. Älskade drama testet som var i fredagens program. Kan vara bland det bästa testet i Bäst i Test historia. Tyckte även om när det skulle återskapa sina bilder och filmjölkstestet. Ja det var en riktigt rolig fredagskväll! 


//Sofie 

Inga kommentarer: