20 mars 2023

Loppade fynd

Pontus drog med Hugo på innebandymatch och Leah hängde med kompisar. Jag tog en dag för mig själv med en favorit sysselsättning, gå på loppisar! 

Var bland annat på en favorit loppis och shoppade en hel outfit. En jättefin vintageväska i kuvert modell, en prickig klänning (från fucking Ganni!), somriga skor från scorett och en jeansjacka från Vila. 


En fin somriga outfit för endast 150 kr. Ja jag var väldigt nöjd över mitt fynd. 


Hittade även denna fina gröna klänning på Erikshjälpen. Helt ny från H&M med prislappen kvar. 60 kr gav jag för den. 


Gult är så fint! Precis som modellen av klänning så självklart blev det ett köp även här. Även skorna fyndade jag för en femtiolapp. Från Tamaris och i nyskick. Har ett par liknande sen innan i samma modell fast i en annan färg. 

Så nöjd över mina klädfynd! Ibland hittar man inget, ibland fyndad det skålar en annan gång blir garderoben påfylld. 


Jag kände mig inte helt i form sen. Hade återigen en tanke om att åka och träna på morgonen men nej det får vänta. Jag behöver verkligen vara piggelin deluxe inför torsdag. 
                                        
 
Degade och tog det lugnt hemma tills Ebbe kom och slog mig med tassen. Jan ville gå promenad och såklart gjorde vi ju det! 

Det har blivit så varmt här hemma under veckan vi var iväg. Från minusgrader till flera plusgrader. Mina dunkappor får där med plockas undan (helt för den här säsongen hoppas jag men man vet aldrig) så tog fram en annan jacka när vi skulle gå. 

Vet inte hur jag tänkte för det var ju också en varm vinterjacka fast i kortare modell? 


Geni jag är. Blev rätt varm så jackan fick vara uppknäppt under promenaden. Rätt skönt ändå faktisk att kunna gå med uppknäppt jacka. Det är lite vårkänsla över det. 


Ebbe njöt av skogspromenaden som synes. 


Annat vårtecken är vattnet i bäckarna som forsar för fullt. Underbart! 



Jag tycker ju om att äta efterrätt till fredags/lördagsmys. Jag äter hellre något gott och sött efter maten istället för godis eller chips om jag får välja. Den här lördagskvällen blev det citronkladdkaka med jordgubbar och grädde till. Väldigt gott men vet ni? Det är nog ingen kladdkaka som slår den traditionella i choklad. 

//Sofie





Inga kommentarer: