26 mars 2023

Våffeldagen är här!

Igår var det lördag och även alla våfflornas dag. Jag hade ont i min hand den här dagen. Sov som en kratta den natten... 


Pontus skulle iväg till sitt jobb för att arbeta med möblerna till Leahs rum. Leah hon drog iväg med ett gäng kompisar för en shoppingdag i storstaden. Så stora mina barn är! Åka tåget själv för att shoppa med kompisar. Det gjorde ju jag häromåret bara känns det som. Häromåret = tjugo år sedan men jaja. 


Jag och Hugo följde med Pontus till Boxholm för att umgås lite med far min medan han var på sitt jobb. Pappa var själv hemma den här helgen då amma var på vift. Så kan ju lika gärna ligga på deras soffa och var lite småsocial som hemma på våran i ensamhet. Miljöombyte är välbehövligt.


Elin, Aron, Minna och Bosse kom förbi och bjöd på våfflor. Mycket gott!


Bosse tre månader la beslag på tv:n. Nu blir det en ny omgång Babblarna. 


Sötkorven! Så gó så man bra skulle vilja äta upp han, mosters prins💓

Ja och sen åkte de och då somnade jag och Hugo i varsin ende av soffan. Jag hade ont och blev trött av det, Hugo är tonåring och bara allmänt jättetrött hela tiden. 


Pontus kom sen när han grejat klart med sitt. Fick middag också innan vi åkte hemåt. Eller till tågstationen för att hämta Leah. Sen åkte vi hemåt. 


Och så låg jag där i soffan igen med lördagsgodis i form av en dunderkur värktabletter och marabou sweitzer choklad. Kollade på Pirates of Caribbean med Hugo. Första filmen för det är den som är bra. Den filmen är förresten från 2003, alltså 20 år sedan! Jag var alltså lika gammal som Hugo är nu när den filmen släpptes. Galet...



//Sofie

Inga kommentarer: