22 mars 2023

Ett bättre öra och knä

En trött tisdag var det minsann. När jag kom hem från jobbet hade jag noll ork över. Men Leah skulle skjutsas in till träningen så körde henne dit och sen tog jag med Ebbe på en skogspromenad här hemmavid istället för att gå inne i stan. 


Ebbe passade såklart på att hoppa i pluret. 


Jag höll mig på det torra. Tyckte inte alls det var särskilt lockande att hoppa i konstigt nog. 


Men det var ett väldigt skönt väder att gå i. Till och med solen var framme så solbrillorna fick åka på. Underbart! 

Tog den här bilden på Ebbe. Han kom springandes mot mig i full galopp. Stannade han?

Svar nej. Jag välte omkull rätt rejält. Snäll hund jag har. 


Två bra saker den här tisdagen var att jag äntligen hörde igen på mitt öra. Har nog inte skrivit om det här men i helgen fick jag ont i mitt högra öra. Det geggade även igen och vips hörde jag inget. Så jag testade att självmedicinera. Ja det är ju inte första gången mina bihålor med öron krånglar. Sist jag hade så här med örat fick jag några slags antibiotika droppar utskrivna. Hade kvar en del så testade att använda dem i örat. Och det funkade! Först försvann värken, sen geggan och tillsist hörde jag även igen! Så underbart! 


Något annat underbart är att Leah nu helt och hållet är friskförklarad från borrelian i sitt knä! Hon och Pontus var på ännu ett återbesök nere i Jönköping i tisdagseftermiddag. Läkaren tyckte knät såg så fint och bra ut. Det är i stort sätt helt återställt så hon gav tummen upp och friskförklarad henne helt. Ett hörande öra och ett bra knä, bättre blir det ju inte en sketen tisdag🙂


//Sofie 

Inga kommentarer: