28 mars 2023

Vintern, fuck off!

Hela söndagen kändes som en mild form av mardröm. Äntligen sommartid, men vädergudarna lyssnade inte på det örat. Det toksnöade prick hela dagen. Det är snart april månad så det suger. Men det är jag ju inte ensam om att tycka direkt...


Jag får panik på att bara gå här hemma! Hade jag kunnat hade jag klättrat på väggarna... Så frustrerande att bara vara här hemma men inget kunna göra. En ny situation för min del. Är ju inte sjuk så jag inget orkar göra utan jag kan ju inget göra. 


Men en sak gjorde jag. Jag trotsade vädret och tog mig ut på promenad med Ebbe. Fram med dunkappan igen som jag lagt undan nere i källaren. Trodde säsongen var över men icke sa nicke. 

Spännande att bara ta sig ut på promenad. Det tar sin tid att bara få på sig ytterkläderna och skorna. 


Jag fick dra in handen i ärmen på jackan då det började toksnöa under promenaden. Det var faktiskt uppehåll när vi började gå men det gick ju såklart över. 


Men det var så skönt att komma ut! Tänkte bara gått en liten sväng men vad fan. När jag äntligen tagit mig ut efter allt jobb så ville jag inte gå in direkt igen. Så vi traskade på och det blev en timme ute iallafall.


Även att snö piskade i ansiktet så njöt jag av frisk luft och miljöombytet. Promenader är nog vad det får bli fram över. 

Kommer dröja flera veckor till innan jag kan träna som vanligt på gymmet igen. Så får ägna mig åt att traska på med promenader istället. Inte dumt det heller även om vädret gärna får vara bättre.



//Sofie 

Inga kommentarer: