29 oktober 2023

En snorig näsa i Linköping

Kom hem sent från Linköping kvällen innan och den här torsdagen gick jag upp i ottan för att åka dit igen. Inget ovanligt att jag går upp i ottan men att dra till Linköping två dagar i rad såhär hör inte till det vanliga. 


Jag fick ju ställa in den här jobbgrejen förra veckan då jag låg hemma sjuk. Är fortfarande inte helt i form men tillräckligt för att kunna åka och inte behöva ställa in en gång till. 

Men det kändes lite lagom fräscht i bilen när jag åkte hem. En näsa som rinner är inte att leka med. 


Eftermiddagen spenderade jag en stund i soffan för att samla ny energi. Skjutsade Leah till träning och sen skyndade jag och Hugo oss till stan för att hinna till affären innan det stängde. Han var i akut behov av jeans så det fick bli lite jeansshopping till honom. Som tur var hittade han jeans som han både gillade och som passade. Det brukar vara det som är det svåra. 


Jag hoppade in en snabbis och kikade på Lindex. Hittade den här fina klänningen på rea. Tänkte till julafton men avståd faktiskt köp (kors i taket!). Kände att jag fick suga på den karamellen lite. 


Älskar att öppna brevlåda och det har kommit hela två nya tidningar att läsa. Så skönt att krypa ner i sängen för natten och öppna en helt ny tidning för att läsa. Dagens bästa! 




//Sofie 

Inga kommentarer: