31 oktober 2023

Biomys i höstrugg

En heldag med fokus på ingenting gav resultat! Jag kände mig mycket piggare denna måndag. Och inte vilken måndag som helst ju utan första dagen på höstlovet. Det tog mina barn på allvar och sov bort hela morgonen, förmiddagen och nästan lunchen med. 


Själv var jag uppe innan tuppen som vanligt och var återigen tillbaka på favorit gymmet. Men jag måste varit trött för upptäckte att jag glömt byta skor? Gick in i mina ytterskor och glömde ta på mig inneskorna. Helt förvirrande... Men det gick ju träna i dem också. Hoppas jag inte smutsade ner allt för mycket. 


Regnet öste ner även den här dagen men hundpromenad behövdes ju gås ändå. Även mat behövdes handlas så jag var och bunkrade upp på stammis Willys. 


Dagens bästa var ju Bosse-hänget! Jag, Leah och Minna skulle på bio på kvällen så blev lite mys med Bosse också. 


Hugo fick mysa mest med honom då han hängde med lillkusinen medan vi drog för att kolla in senaste Nelly Rapp filmen. 

Det var riktigt längesen jag var på biografen i Mjölby, men så mysigt det var där! En riktig liten klassisk biosalong. 


Och filmen då? Sååå bra! Älskade första Nelly Rapp filmen och den här var lika bra. Lite läskig var den allt. Sådär så man skrek till i vissa scener. Eller man och man, jag gjorde det och Minna och Leah skämdes för mig. Älskar Marinanne Mörck och Johan Rehborg som är med. Det var en så välgjord film på flera sätt. Gå och se! 



//Sofie

Inga kommentarer: