22 oktober 2023

Hockeykväll

I torsdags så kände jag mig faktiskt typ som vanligt igen efter min lilla febertopp? Det konstiga är inte att jag fick feber för det får ju jag ibland men då brukar det vara i samband med att jag är förkyld, har ont i bihålorna eller liknande. Men inget sånt alls den här gången utan bara feber och sen inget mer. Just det där med inget mer uppskattades mycket. 


På kvällen svidades det om till matchtröja då vi skulle in till Linköping för att kolla på LHC - Frölunda. 
 

Pappa fick det i present av oss barn så jag, Hugo, Erik, Pappa, Frida och Aron åkte in till Saab Arena för en kväll där. 


Det har en restaurang med buffémat som vi hade bokat. Satt med perfekt utsikt över planen och maten som serverades var väldigt god. Här kan jag tänka mig att boka in fler matcher och kolla från. 


Innan matchstart så hedrades offren i Bryssel med en tyst minut. Såg nu att bilden tog precis efter att den tysta minuten tagit slut. 


Och vilken rolig match det blev! Framförallt för att det blev seger för Cluben. Hockey är så kul att titta på och särskilt när det är såna här matcher😊 Blir ju inte så många live matcher tyvärr men se så skrev Hannah och unrade om jag vilje följa med den 4/11 och kolla och självklart vill jag det. Det var längesen som vi hade kompisdejt på hockeymatch. Det ser jag fram emot! 




//Sofie 


Inga kommentarer: