29 oktober 2023

Fredagen

Träningen får vara på paus tills jag känner mig helt pigg igen. Tråkigt men välbehövligt. Så är det ju ibland. 


På eftermiddagen var jag hos den här trion en sväng och pysslade lite. Mysigt och intensivt! 

Gick även promenad med Ebbe i skitvädret. Alltså, när såg vi solen senast? Alldeles för många veckor sedan sist. Jag blir på riktigt deprimerad över vädret som är just nu. Fy fan så segt det är. Inget energigivande alls, snarare tvärtom. 


Var även en sväng på stan och gjorde några ärenden. Gick förbi Lindex och då kunde jag inte motstå att köpa den röda klänningen. Kände att jag behövde pigga upp mig med en röd klänning. 


Gick sen och besökte Erikshjälpen och vips blev jag ytterligare två klänningar rikare. Och aningens piggare och gladare får jag ändå lov att säga. Man får göra vad man kan för att liva upp det i det mörka och trista. 


Svartvitprickigt är ju bra fint! Har flera såna klänningar och jag älskar dem alla. 


Kvällen ägnades åt att slå in 24 stycken barnböcker och gjorde en julkalender till systrarna Henriksson. Hittade så många fina barnböcker här hemma när jag rensade så tänkte de kan få komma till glädje på nytt. 


Har även bråkat med min telefon. Blir så galen då den återigen inte vill att Messenger ska fungera... Den här gången har inte det funkat på flera dagar = kaos. Men fick i fredagskväll en pling om att det var dags gör uppdatering av telefonen så gjorde den och nu (*peppar peppar*) verkar det funka igen? Men vill man vara på den säkra sidan när man skriver till mig så gör det på sms. Sms funktionen har än så länge inte strulat. 


Tänkte även påbörjat projekt med Bosses födelsedagspresent (eller julklapp. Han fyller ju så nära jul så kanske får bli julklapp. Har inte bestämt mig än) men kände att jag får spara det till helgen. Var trött efter att slagit in alla böckerna.



//Sofie 




Inga kommentarer: