06 oktober 2010

Ännu en dag avklarad:)

Syskonen Gustafsson ligger och myser på golvet tillsammans:-)

Har varit på praktiken idag med. Fick följa med och se ett annat ställe vilket var kul, lite omväxling. Fortfarande ett väldigt lugnt tempo...

Nu busar Sandra med Hugo därnere och Leah ligger och gnöllar lite inne i sin säng...Hoppas hon vill somna! Hugo och jag tog en trip till färgaffären förut. Köpte allt som behövs till Leahs rum så nu jäklar ska det där rummet bli målat! Har ju kommit saker ivägen hela tiden! Men nu så... Passade på att ta med kataloger med kakel och tips till badrummet. Fick klartecken idag av banken så det är såå skönt! Värdet ökar ju på huset i och med att vi tar bort vattenskadan och gör det fint...Så det tjänar ju banken på:) Och vi:) Har som mål att få det klart innan jul..Vi får väl se. Jag tror inget förrän det är klart haha.

Var och gick en ordentlig promenad med Poker förut också. Hittills går mitt nyttiga liv väldigt bra. Smakade inte ens av kakorna vi bakade på dagcentret idag. Så bra så! Hoppas det håller i sig. Jag har nämligen utropat krig mot mina graviditetskilon. Nu är det allvar. Jag ska ha gått ner i vikt tills beach 2011..Och vi lär snart vara där om det ska gå i samma takt som det gjort hittills så det är bara att bita i det sura äpplet en gång för alla.

//Sofie

Inga kommentarer: