16 oktober 2010

Pizza!

Lördagar är ju den dagen i veckan jag får äta onyttigt så nu ikväll blir det pizza, och inte vilken pizza som helst utan än från pizzeria torget i Boxholm! Finns verkligen inga andra pizzor som är godare än deras:)

Har varit och firat Ida som fyller 25 år idag. Mycket trevligt! Hugo och Leah hade fullt upp bland alla människor. De sov gott sen i bilen påväg hem. Trevligt att träffas det blir ju inte så ofta som man vill:P Hade velat följa med ut i kväll men ekonomin säger stopp...Får bli en annan gång.

Tog hemkörning på pizzan men fan vad det dröjer... En halvtimme skulle det ta och det har gått 40 minuter nu. Leah är övertrött och vägrar somna också. Hoppas hon somnat tills vi ska äta. Finns inget mer stressande än barnskrik det resulterar alltid i att jag äter fort haha.

//Sofie

2 kommentarer:

Catrine sa...

Haha! Det där var något dom inte sa när dom skulle förbereda en på att bli förälder: "Det dröjer innan du får äta ens en tugga mat ifred." När Nea var alldeles ny, typ 0-3 månader, så vaknade hon ALLTID just när jag/vi skulle äta. Eller så blev hon missnöjd med något. Nu har jag kunnat äta hyfsat lugnt i några veckor sen hon började äta själv, men nu börjar det bli kaotiskt igen för helt plötsligt ska hon ha allt JAG äter, det jag håller i och stoppar i munnen, det ska hon ha. Hon äter fortare än mig också, så innan jag är klar har hon fått halva min portion också, och en macka :P

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Noka blir "tjockare" det expanderar i shaken, så du häller i 250ml mjölk och det blir ca 350ml att dricka. Jag gillar den, men många som inte klarar av den just för att den blir "tjock". Vaniljsmaken är min favorit, den smakar som smält vaniljglass typ;)