29 oktober 2010

Baka?

Är sugen på att baka men jag vet inte vad..Problem jag har:)

Har haft praktik idag. Blev ingen lång dag då jag fick åka ifrån tidigare. Det har runnit ur Leahs öra igen så efter Pontus ringt idag fick hon en tid nere i Eksjö (varför har vi ens ett vårdcentrum i Tranås när man ändå blir skickad till Eksjö??) så det blev lite struligt i eftermiddags med dagishämtning och sjukhusbesök. Men det löste sig med lite hjälp av snälla svärmor.

Leah har inte ont i örat som det verkar så det är ju tur det. Det gör bara ont tills det spricker och rinner ut sen är hon som vanligt igen. Nu blir det en till pencillinkur och därefter skulle vi få remiss till öronläkare. Inte helt normalt att ha haft öroninflammation så många gånger i sitt liv om man bara är 6 månader gammal.

Har varit och träffat Emme och Leo idag med:) Riktigt trevligt. Tog oss en promenad (efter mycket om och men då vi först inte fick dit hjulen på Leahs vagn..Men tillslut kom Dennis på den smarta idéen att smörja hjulen och då gick det:) Ska snart äta mat och sen blir det en lugn fredagkväll och förhoppningsvis en lugn natt. Senaste natten var inte lugn. Tror aldrig jag varit så nära att sätta ut en bortskänkes annons på blocket..Hugo var hemsk! Bara skrek och skrek gick inte att få kontakt med honom. Och det slutade aldrig! Trodde han var sjuk men efter temp och det så var det bara ren tjurskallighet att han höll på som han gjorde.. Leah ville ju ha lite mat också mitt i allt så det var ett himla ståhej:)

Sånt är livet som småbarnsförälder...

//Sofie

Inga kommentarer: