14 oktober 2010

Trött i kroppen och knoppen

Idag har det varit en hemmadag. Har hostat och haft mig så det var ingen större mening med att åka till praktiken och smitta ner alla... Har faktiskt passat på att göra skolarbete. Sen tog mamma och jag en avstickare och letade byrå på loppis. Hugo behöver en till sitt rum men tyvärr hittade jag ingen..Och tröttare än tröttast blev jag av turen. Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Pontus och barnen plus Poker är hos Sarah och Krille. De skulle gå på promenad och lite så jag ville inte åka hem och sätta mig själv hemma och glo. Roligare med sällskap även om man är dassig:)
Så jobbigt när man är förkyld men är sådär på gränsen hela tiden. Rätt som det är hostar jag sönder halsen och är dötrött. En timme senare känner jag mig pigg och städar toan för att direkt efter vara helt död.. Nästan (bara nästan) bättre när man blir rejält sjuk och sen är det över.
Ni blir det en halstablett och en ipren.
Satt och letade rolig bild att lägga upp..Denna bilden är på min mage 8 dagar innan Leah kom till oss. Jag var så varm så jag gick omkring med bara koftan uppkäppt här hemma haha. Så snyggt. En av få bilder på magen utan en tröja över. Jag hade till och med komplex för bristningarna när jag var höggravid....sorligt.
//Sofie

Inga kommentarer: