15 oktober 2010

Min underbara sambo!!!

Pontus är för underbar. Imorse efter att han skjutsat Hugo till dagis kom han hem med blommor och massa gott till frukost till sin sjuka flickvän. Pontus ska nog alltid få vara hemma. Han är så himla mysigt och påhittig när han är pappaledig haha. En sån sak som att han fyllde på med toapapper inne på alla toaletterna! Kanske låter som ingenting men Pontus har aldrig ens sett när toapappret tagit slut innan (i alla fall inte bryt sig om att hämta mer och fylla på...). Små saker som kan göra en så glad haha.

Han tvättar,städar, lagar mat och grejar. Igår tvättade och städade han båda våra bilar. Det brukar vara min uppgift i det här hushållet annars. Han lagar bilarna och jag städar dem:) Igår gjorde han hemmagjord risgrynsgröt som är såå himla gott! Hugo tyckte om det så mycket att han slickade tallriken sen haha. Hugo har alltid gillat mat men risgrynsgröt har han inte tyckt om innan men nu så åt han av bara farten:)

Pontus har sagt det att skaffar jag mig bara ett välbetalt jobb så kan han mycket väl vara hemmaman haha. Kanske skulle köpa mig en trisslott och se?:)

//Sofie

1 kommentar:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Låter härligt! Hoppas att du vinner på triss;) Kramar!