21 oktober 2010

Downs Syndrom

Ahh jag sitter och försöker knåpa ihop mitt specialarbete om downs syndrom men det är en "hacka bort inkaklade badkarsmaskin" som stör liiite.

Har haft full rulle idag. Först tampades jag med en vansinnig Hugo klockan 05.30 på morgonen och efter en natt full av hostattacker (jag måste söka hjälp för det där..har bara glömt bort det:) så var det inte det ultimata starten precis..Lämning på dagis och sen praktik. Slutade efter lunch då vi hade återträff i skolan. Kul att se alla igen:) Därefter gick jag och försökte få tag i både studievägledare och rektor men alla verkade ha gått hem för dagen. Dålig stil.. Har nu mailat dem om mina ärenden så jag får väl se om jag får några svar. Har varit och fixat ny bankdosa också och det tog sin tid. Sen handlade jag mat och naturligtvis hade jag glömt en fem/tia till vagn så jag fick bär all maten i korge och det var inget vidare. Sen hem och packa upp och gosa med mina underbara barn!

Saknar dem så himla mycket om dagarna!!! Snart, snart ska jag få vara mammaledig på heltid! Jag lääängtar ihjäl mig!

Livet känns så stressigt nu med allt som ska göras. Barnen, skolan, praktiken, djuren, gå ner i vikt, badrummet och det som stressar mig mest: att inte ha något ordentligt schema inför att skolan börjar igen så jag har ingen jävla aning om hur vi ska göra rent praktiskt med allting. Sist gick jag ju bara två förmiddagar i veckan och det kunde vi lösa med att alla snälla mammor och systrar ställde upp och var barnvakt. Det var ju så lite tid. Men nu kommer jag ha mycket mer i skolan vilket jag inte trodde innan. Om Pontus ska vara pappaledig så måste han ju säga till minst 2 månader innan och det är ju lite tajt. Minst sagt. Ahh fy om jag inte ska kunna gå klart de sista veckorna bara därför! Stress stress stress stress...Snart blir det mitt förnamn.

//Sofie

Inga kommentarer: