26 oktober 2010

Hästtjej

Stoooor häst och liiiiiten häst. Som Hugo skulle ha sagt:)

Har jag låtsats vara idag..:) Har varit med en grupp som brukar hålla till i stallet på min praktik. Hästar är verkligen stora djur. Kallt som satan var det också.. Kände mig dock lite finklädd där bland alla hästmänniskor. Tänk att även mina fulaste kläder ska vara så himla snygga:)

Fick sluta tidigt så det var ju inte fy skam. Här hemma har Pontus och hans far grejat med ett nytt expantionskärl (stavning, någon?). Pontus mamma och min mamma samt jag har suttit och pysslat och plockat med tider nu inför att jag börjar läsa i skolan igen efter praktiken. Hoppas bara att de tiderna jag har stämmer annars blir det kaos. Men som det ser ut nu så kommer det faktiskt att lösa sig, skönt! En sten som lättat..Tyvärr har en annan sten satt sig där istället. Det är en lång historia men det handlar om mitt jädra databetyg som jag bråkat om enda sedan jag började på skolan. Jag läste data i gymnasiet (alla läser data på gymnasiet) men det står ju inte data i mitt betyg utan "Arbetssätt och Lärande" där den kursen ingick i..Och det är där problemet ligger. Har gjort kompleteringar för det men tydligen har inte det kommit in i skolans dator och har jag inte det betyget så får jag inget examen. Det skulle vara lagom surt.

Har ätit hemmagjord ärtsoppa ikväll så nu lär det väl fladdra bra i lakanen i natt haha. Nej nu ska jag skriva på skolarbet. Ciao!

//Sofie

Inga kommentarer: