30 oktober 2010

Mer kalas

Idag ska vi iväg och fira Putte, Pontus morbror, som fyllt år i veckan. Sen hoppas jag det dröjer liite innan det blir kalas igen:) haha.

Fick en helt underbar sovmorgon av min helt underbara sambo!!! Så idag älskar jag honom lite sådär extramycket haha:) Men när jag låg där i sängen och sov så hörde jag Leah skrika. Av vana gick jag upp och skulle ta upp henne ur sin säng. När jag kommer in till henne och ingen Leah ligger i sin säng får jag en chock! Tills det ena sekunden slår mig att hon är ju därnere med Pontus och Hugo...Ibland går jag fan i sömnen asså:)

Blev en lugn kväll igår.. Vi somnade framför Skavlan typ, det är nu mer vår fredagsrutin..Så livat har vi det:) Annars så är jag lika förkyld som vanligt. Är så himla trött på allt snorande och hostande.. Nu snart är det fjärde vecka det håller på. Jag har nog aldrig tidigare haft en så seg förkylning i kroppen innan. Å så har vi Leahs öron också..Hon säger inte så mycket men det är ett mindre helvete att få i henne pencillinet..Tips någon? Det rinner ju bara ut eller så spottar hon ut det. Det skulle finnas som stolpiller det hade varit suveränt!

Nu ska jag dammsuga huset. Det står så på vårat veckoschema vi nu mer infört i vårt hem. Se hur länge vi lyckas hålla det. Förhoppningsvis länge:)

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Visst är det fint? :) Vi har haft det namnet ända sen början och jag har försökt komma på nåt annat, men icke :) Det känns helt rätt! Våra föräldrar (och mina kollegor) har kallat honom Max från den stunden vi sa att vi hade det som förslag så ;)