05 augusti 2018

30 års firande!

Igår var vi på partaj förstår ni:-) Emelie och Tina slog ihop sina 30 års firanden så igår var vi deras gemensamma fest för att fira att det fyller/fyllt 30 år.

Igår eftermiddag började det dock både åska, blixtra och regna för fullt. Vi hade som plan att åka båt till Sommen och började få lite panik över hur vi skulle göra. Men som tur var höll det inte på så länge så lagom när vi skulle åka var det uppehåll igen så vi kunde ta båten dit.



Jag ÄLSKAR min gula fina klänning som jag fyndade på rean för ett tag sen. Lite lång dock (hade nog egentligen behövt en storlek mindre, men är man kär så är man) fast med klackar till gick det alldeles utmärkt!

Jag tog inte jättemycket bilder under kvällen, men vi hade det så bra! Vädret sprack upp och blev strålande fint vilket var passande då vi fick börja gå en tipspromenad.

Sen bjöds det på god mat, roliga lekar och bästa underhållningen ever som bestod av Leo och Zeb som showade loss som Samir och Victor.



Så himla duktiga! Nellie hon stod bakom och agerade dansare under hela uppträdandet:-)


Malin och Maria ordnade med en rolig lek för jubilarerna. Den klassiska bröllopsleken där man svarar frågor med att hålla upp skon på den man tycker påståendet stämmer bäst in på. En väldigt rolig lek att även göra med kompisar. De klarade sig riktigt bra och kan det inte vara så att man är mer överens med sin kompis om såna påståenden än med sin respektive?:-) 

Jätterolig kväll med många skratt. Tror klockan var runt ettiden när vi gick tillbaka ner till båten igen.

Där sov vi inatt och i morse tog vi morgonbad innan vi käkade frukost. Sen åkte vi iväg ut på sjön en sväng och la intill vid en liten ö. Där blev det ännu mer bad, sola och läsa bok/lyssna på sommarpratare. Vi ville verkligen ta tillvara på sista dagen innan allvaret börjar igen.

När vi kom hem sen blev det städning och tvättning för hela slanten så vi är förbereda inför veckan som kommer. Vi har just ätit middag bestående av kebab och snart ska jag faktiskt gå och lägga mig.

Jag börjar med att öppna imorgon så klockan ringer tidigare än tidigast imorgon. Bäst då att jag lägger mig skapligt så jag orkar upp:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: