27 augusti 2018

Matchande skor

Nu är det förkylningarnas tid igen! Hösten kommer och som ett brev på posten gör så även förkylningarna. Jag har *peppar peppar* klarat mig (är inte mer förkyld än vanligtvis iallafall), men det märkes på jobbet att det är många som blivit förkylda och så har vi Hugo är hemma som känner av både halsen och hostar.

Familjen har just avslutat sitt tisdagskvälls mys bestående av att hjälpas åt med att vika all den rena tvätten. ÄNTLIGEN är vi ikapp med tvätten! Det var hemskt att vara utan tvättmaskin i nästan en vecka. Handtvätta kläder gör jag bara inte. Det går ju inte stå och handtvätta all den smutstvätt som blir i det här hemmet då skulle man ju inget annat få göra.

Har hunnit med ett träningspass också! Jippi! Snart ligger jag väl med däckad i förkylning/bihåleinflammation så gäller ju att passa på medans jag fortfarande är på benen. Hej pessimist:-)


En annan grej är att Hugo och jag var och shoppade skor (fan, man måste ju uppdatera barnen i allt nu inför hösten/vintern! Glömmer typ det varje år) och det slutade med att mor och son köpte matchande skor. Jag behövde ett par bra sneakers jag med och med ett bra erbjudande samt en rabattcheck så blev det inte alls fasligt dyrt.

Det jobbigt är bara att se till att vi inte tar varandras skor. Eller rättare sagt att Hugo inte tar mina. Hans är i storlek 38 och mina i 37, men så disträ som vår son är ibland skulle det inte förvåna mig om han åkte till skolan i mina som är en storlek för små.


Nu ska jag ta kväll här hemma och ladda för en öppning imorgon. Så jobbigt när klockan ringer redan halv fem...

//Sofie 

2 kommentarer:

Jennie sa...

Tisdagsmys på en måndag är det bästa myset. 👌🤗

Zouphie sa...

Måndagshjärna😝🙈