14 augusti 2018

Regnet öser ner denna tisdag

Idag har det regnat typ hela dagen. Från i morse till nu ikväll har det vräkt ner. Det var blött när vi var ute på jobbet och när vi kom in kände jag mig alldeles slut och det tryckte värre än vad det gjort på länge i mina bihålor.

Jag som hade tänkt klämt in ett träningspass idag avvaktar med det. Blev istället mys med Leah som också var hemma då hennes tennisträning blev inställd pga regnet. Fast Hugo och Pontus trotsade vädret och drog på fotboll ändå.

Vi har ätit fläskpannkaka precis å inväntar att grabbarna ska komma hem. Ska nämligen åka ut till svärföräldrarna och lämna barnen där då fritids är stängt imorgon. Sandra med kusinerna kommer ner också och ska vara där så det blir roligt för dem:-)


Det regnade inte bara i morse utan det var även svinkallt! 10 grader visade termometern när jag skulle åka iväg så idag fick långbyxorna åka på. Nya jeans, så visst lite roligt var det, men mest deprimerande. Långbyxor/strumpbyxor används tillräckligt stor del av året ändå så jag tycker det suger när de behöver användas i en av sommarmånaderna.

Men strumporna dröjer ett tag till innan de åker på! Nån måtta får det vara på eländet:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: