20 augusti 2018

Mör i hjärnan

Det är så mycket just nu. Mycket på jobbet och mycket med barnens skolstart. Framföra allt är det skolskjutsen som strular utan dess like. Så mycket tid och energi som vi lagt ner på den där skolskjutsen de sista veckorna. Bara sista dagarna har vi suttit och skrivit, mailat och ringt fram och tillbaka till olika ansvariga. Det tar på krafterna.

Sen är det mycket på jobbet med just nu så min hjärna känns som seg kola. Kan inte tänka en klar tanke.

Jag hade tänkt dragit till gymmet efter jobbet, men orken fanns verkligen inte och huvudet bultade. Fastnade framför datorn och skrev ett yttrande i det överklagande målet om skolskjutsen. Ja, det är lite småkaos. Hoppas allt ordnar sig snart.

Idag började mina barn skolan igen efter ett långt sommarlov. Hugo började 4:an och Leah 2:an. Helt galet ju!


Så här såg de ut för två år sedan när skolan började då Leah började förskoleklass och Hugo 2:an. Jag jobbade idag så kunde ingen bild knäppa på dem i morse. Får ta en bild imorgon (en dag i efterskott) då jag är hemma när de ska åka iväg. Det är lite tradition att knäppa en bild på dem första skoldagen. Precis som det är tradition att ta kort på sista skoldagen på skolavslutningen:-)

Nu ska jag umgås med familjen innan vi ska sova. Ska ställa klockan tidigt även att jag börjar sent. Förhoppningsvis ska jag ta mig iväg till gymmet:-)

//Sofie


Inga kommentarer: