12 augusti 2018

Cruising och håruppsättning

Igår var det cruising här i stan och det var två tjejer som blev fint stylade dagen till ära av frisör Jennie:-)


Tjejerna ville gå all in på det här med femtiotals tema och de blev så fina!


De träffas inte ofta de här två,  men vilka kompisar de är när de väl ses! Så kul att se:-)


Vädret var inte på topp, men vi slapp iallafall regnet.

Vi spanade in alla bilarna och gick och kikade på allt som fanns. Sandra, Linus och Leon slog följe med oss också. Vi åt lunch och så hittade barnen tivolidelen såklart så de fick åka varsin karusell med. Skitdyra karusellåkningar var det.


Leah valde att hoppa på en sån här istället för karusell.


Av alla fina gamla bilar som fanns så tyckte barnen att det här var den häftigaste bilen då den kunde ändra färg när den åkte.


Spanade även in den nya wakeparken som de invigt här i stan. Tyvärr fick vi inte sen någon som vågade hoppa i hoppet:-)



Hugo han fick en ny favorittröja som vi fyndade i ett marknadsstånd för endast 20 kr. New York Rangers är NHL laget det hejas på här hemma.

Innan vi åkte hem sen så stannade vi vid en godisbutik där lördagsgodiset inhandlades. Vi åkte hem väldigt lagom för sen kom regnet.

Det regnade inte bara utan var väldigt kallt igår. Vi hade 14.8 grader när vi kom hem. När regnet slutade gick barnen ut för att leka. Leah klädde på sig rejält med både regnkläder, mössa och vinterskor.

För ett par dagar sen var det 30 grader varmt så man blir ju lite förvirrad över hur man ska klä sig när temperaturen sjunker så mycket:-)


Pontus han åkte in på cruisingen även på kvällen då han skulle stå flaggvakt åt fotbollsföreningen. Vi andra höll oss hemma i värmen istället:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: