28 augusti 2018

Pyjamasens tid

Något litet jag ändå kan tycka är mysigt med att vi går mot höst är att man kan börja använda pyjamas igen. Om somrarna är det så varmt så då sover jag ofta bara i en t-shirt, men när det börjar bli kallare ute är det så skönt att hoppa in pyjamasen igen. Jag har en liten grej för just pyjamas så jag äger några stycken så nu kan de få komma fram ur garderoben igen.


Annars är jag (som bekant) ingen höst och vinter människa. Jag har redan ångest för mörkret och kylan och då är vi fortfarande i augusti månad... Såg förresten på Facebook om folk som på allvar börjat prata jul och idag med posten fick vi erbjudanden om att sälja jultidningar. Seriöst??? Det är fyra månader kvar till jul! Skärp er för fan!

Men för i helvete (för att fortsätta svära) jag har ju glömt mina raggsockor! De hör ju också hösten till. Mina älskade raggsockor, de får jag inte glömma! Raggsockor är ju också väldigt mysigt att ha på sig nu när det är kyligare ute. Måste leta fram dem så fort jag skrivit klart det här.

Förutom jobb och skjutsande till tennis och fotbollsträningar så blev det en kvällspromenad ihop med Emelie, Nellie och Ebbe. Så skönt att få ses och prata av sig:-)

Det här med att hitta tiden till att träffa kompisar är så svårt! Vardagarna är som ofta fullbokade med jobb, läxor, fotboll, tennis, innebandy, ens egna träning, hundpromenad och hushållssysslor som måste klämmas in och hinna göras. Helgerna är även de ofta fullbokade med saker. Räknade ut att vi har haft saker inplanerade varenda helg sen i slutet av april. Helt sjukt ju. En helt obokad helg vore inte fel, men det känns som en dröm.

Ska inte klaga. Rätt som det är sitter vi själva här hemma Pontus och jag och inga barn som vill umgås med oss:-)

Nu ska jag umgås med min man som just kom hem. Tjoflöjt på er!

//Sofie




Inga kommentarer: