07 augusti 2018

Så jäkla trött

Vet inte om det beror på värmen eller att jag just kommit tillbaka från semestern å inte är inne i vardagsrutinerna än, men jag är så trött!

Jag hade packat väskan för att dra till gymmet efter jobbet. Tre veckor sen sist jag var där och jag längtar att få träna som vanligt igen. Men när jag sitter i bilen på väg hem ringer Pontus och frågar om jag inte ska med å bada istället. Svettig och trött efter en hel dags jobb ute i värmen lockade bad mer än träning.

Helt ärligt hade det största träningen inte varit passet ute i gymmet utan inne i omklädningsrummet. Få på sig träningskläder när man redan är varm och klibbig på kroppen är en tuff utmaning!

Pontus åkte sen på fotbollsträning så tänkte att jag skulle dragit till gymmet då, men jag orkade verkligen inte! Så sjukt trött... ingen energi kvar alls vare sig kropp eller knopp.

Satte mig ute på altanen och läste enda tills Pontus kom hem igen. Nu har jag flyttat mig från altanen till soffan... Pontus ska åka och ta ett kvällsdopp snart så ska försöka orka samla krafter å hänga med på det.

Barnen de är iväg med mormor, morfar och Minna på husvagnssemester fram till torsdag så det är annars lugnt här hemma. Passar ju bra när mamman i huset är helt dränerad på energi. Hoppas återfå den snarast!


//Sofie 

Inga kommentarer: