15 januari 2023

Bossegos och en godare semla


Hur ska jag orka att jobba 5 dagar nästa vecka? Jag är ju helt slut efter att ha arbetat 3 dagar den här veckan... Alltså helt slut. Det  var till och med segt för mig att ta mig upp på morgonen. Jag brukar aldrig ha några större problem att ta mig upp annars. Alarmet ringer, stänger av det och går upp. Sen är jag vaken och igång. Men i fredags så tog det sin lilla stund med efter ett ha klivit in på gymmet kände jag mig rätt så pigg. 


Hej och Hå! Ja det är bara att köra på. 
 

På lunchen träffade jag min favorit Bosse 💓 Han växer så det knakar verkligen. Snart en hel månad gammal. 


Efter jobbet så åkte jag hem för att snart åka iväg igen. Nu är vi tillbaka till dessa tråkiga fredagar. Först är det Leah som har tärning mellan 16-17.30 och sen är det Hugo som tränar 17-18.30... Så det vi gör på våra fredagseftermiddagar och kvällar är att köra på barn till och från innebandyträningar. 


Jag gick på promenad med Ebbe efter att ha lämnat av Hugo. Passade på att prata med Sandra i telefon under tiden. Jag har ju inga hörlurar till min telefon så jag ringer sällan när jag är ute och går nu för tiden. Det är rätt jobbigt att gå och hålla telefonen mot örat samtidigt som man håller i hundens koppel. Speciellt om man vill prata en längre stund. Men det gick ändå rätt okej. Lite trött i armen:-) 


Väl hemma igen så blev det middag och till efterrätt hade Pontus (efter att jag sagt till såklart) varit och köpt semla. Jag är inte jätteförtjust i semlor men det var ett konditori här i stan som gjorde reklam för en hallon/lakrits semla! 


Det var jag ju bara tvungen att testa! Och den var riktigt god. Kanske lite väl mycket lakrits smak och lite väl lite hallon smak men den var ändå supersmarrig. Så nu har jag också en semla jag tycker om. 


Försökte kolla på På Spåret sen men jag somnade i soffan innan det var slut. Jag var så totalt genomtrött.



//Sofie 

Inga kommentarer: