03 januari 2023

Ont i munnen

Natten till idag var inte kul. Så ont i min mun! Tänkte innan jag gick och la mig att jag skulle ta en värktablett men så glömde jag helt bort det. Vaknade istället mitt i natten och kunde inte somna pga munnen. Så jag tassade upp och tog en tablett men det tog ju sin tid innan den började värka och jag hade så svårt att somna om igen. 


Tänkte att imorgon, imorgon måste jag ringa tandläkaren! Nåt fel är det ju i munnen. Men så vaknade jag upp och hade inte alls så ont? Nej ringa tandläkaren då känns ju överdrivet så det struntade jag i. Drog till gymmet istället och tränade. 


Började sen att få ont igen så då gjorde jag som jag gjort de senaste dagarna. Bedövade det med lite Alvedon eller Ipren. Då känner jag ingenting! Men fortsätter det så här måste jag ju ringa. Det vet jag ju men jag vill verkligen inte då jag fått för mig att det här är något som kommer gå över bara jag ger det lite tid. 


Leah har varit på vift idag och kommer hem först imorgon. Jag har grejat med tvätten och så var jag iväg och slängde soppor i återvinningen samt handlade. Blev en sväng både på Willys och Ö&B för att bunkra upp med förnödenheter.  


Slängde sen i mig en senlunch när jag kom hem sen. Varför jag slängde i mig maten? Jag ville hinna ut och gå med Ebbe här hemma innan det blev mörkt och det blir det ju vid typ tre tiden på eftermiddagen så det gäller att vara snabb ut. 


Mattes favorit som alltid är lika glad över att få hänga med på promenad. Och alltid lika söt på bild💓


Idag hade vädret vänt. Från plus grader, regn och lera till minus grader och snö. Ja inte så mycket men lite vitt puder hade kommit och lagt sig över marken. 


På hemvägen passerar vi ofta bäcken och där stannar Ebbe alltid och dricker om det finns vatten. Den torkar ut emellanåt och då blir alltid Ebbe så deppig när vi kommer dit och inget vatten finns att dricka. 

Nu ska jag sluta skriva och åka iväg med mitt barn som har träning. Innebandyn kör ordinarie träningar den här veckan så både igår och idag får jag leka taxi igen, tjoho! 


//Sofie 




Inga kommentarer: