03 januari 2023

Serietittare

Jag är ledig måndag och tisdag den här veckan. Sååå skönt med lite jullov! Jag tog mig upp och iväg för att köra årets första träningspass på gymmet. Januari är en hatmånad då det alltid väller in folk på gymmet. Men i vanliga fall märker jag knappt av det längre i och med att jag brukar träna så tidigt. 


När jag kom hem sen fick jag med mig Hugo ut på en promenad. Ja Ebbe hängde med han också efter en del tjat. 


Återigen en genomgrå och lerig dag. Det började regna när vi gick och fy satan så blöta och leriga vi blev.


Trodde skogen och träden skulle ge mer skydd från regnet men nej. Min kappa gick från ljusblå till mörkblå rätt snart. Kappan gav jag förövrigt till mig själv i julklapp. Slog in den så fint och gav den till mig själv. De bästa presenterna är de man ger sig själv. Nej så är det såklart inte alltid men jag tycker så mycket om mina långa dunkappor och när jag hittade en i samma modell som jag har innan fast i en så fin ljusblå färg och till världens bästa pris så kunde jag inte låta bli.

Pontus tycker att jag har så många jackor och kappor. Så jag tänkte att om jag ger den i julklapp kan han ju inte bli sur att jag köpt mig ännu en kappa. Då räknas det ju som gåva! Jag är så smart ibland så jag finner inga ord. 


Ja fy så regnigt det var på vår promenad. Men desto skönare att komma in i värmen igen. Leah hade en kompis på besök så ställde mig och ordnade lunch till oss alla. 

Efter det så fick jag för mig att bli modern. Sådär modern att jag kollade på en serie på Netflix. Netflix! Ja ni hör ju så galen jag var. Jag har varit inne och kollat runt på Netflix flera gånger men ALDRIG hittat något jag vill se. Men nu tipsade Erik och Frida om "Playlist" som handlar om hur Spotify grundades. Såg alla 6 avsnitten i ett svep.


Hittade även glass i frysen och tillförde hallon och lakritsströssel som jag åt medan jag kollade. Världens godaste kombination är hallon och lakrits. Det blir alltid gott! 

Serien var rätt roliga att följa i och med att en annan är ju verkligen i den generationen. Kommer ihåg när man handlade cd skivor på Åhléns till att alla (typ) laddade ner sina låtar på Pirat Bay. Och hur stort det var när Spotify kom och hur enkelt det blev att lyssna på musik. Särskilt när även smartphonen kom också. 

Så min lediga dag spenderade jag med att sträckkolla på en serie på Netflix. Aldrig känt mig så modern tidigare.


//Sofie 

Inga kommentarer: