09 januari 2023

Slask och halka

Vad är det för trist väder? Från att snön vräkt ner och gett oss ett vitt vinterlandskap till regn och halka... lägg även till ett evigt mörker så har vi  januarivädret som är just nu. Jippi! 


Igår var det en sån mörk och seg söndag. Hugo var iväg på bortamatch med 07-laget så jag skulle hämta honom i stan när han kom tillbaka. Passade på att åka in tidigare för att gå med Ebbe. Tänkte det skulle vara bättre att gå där än här hemma men nja...

Det var inget röjt på trottoarerna eller gångbanorna alls så det var inte alls så lätt att gå där. 

Det blev ytterligare en promenadrunda för oss då Leah hade friidrottsträning på kvällen sen. Då var det faktiskt mycket bättre. Det hade smällt/regnat bort en hel del så då gick det att gå mycket bättre. 


Annars då? Jo söndagen innehöll mycket soffhäng men även flera vändor ner till tvättstugan. Alltså jag blir galen på all tvätt! Jag tvättar hela tiden känns det som. Är det inte smutsig tvätt att ta hand om så är det mängder med rentvätt. Vad är normalt att tvätta för en familj på 4 med 2 tonårsbarn? Jag kör minst en maskin om dagen och skulle jag inte tvättat en dag blir det dubbelt dagen efter om inte mer. 


Det positiva denna grå söndag var att det var som en fredag för min del. Jag är ledig även måndag och tisdag med barnen innan de börjar skolan igen på onsdag. 


//Sofie 

Inga kommentarer: