11 januari 2023

En bättre loppistur

Sista lediga dagen för den här gången. Startade med att åka och träna och sen for jag hem för att få frukost i magen. Hoppade in i duschen och svidade om för sen skulle mamma och jag åka iväg på en loppis-dag! Så himla kul och kände att det var välbehövligt att få komma ut en sväng. 


Första stoppet blev Motala! En riktigt bra loppisstad. Vi besökte först Återvinningen och där hittade både jag och mamma så mycket fina saker. ja vi lyckades fylla bilen redan efter första stoppet. Mamma hittade en så fin liten grön byrå så den trökade vi in i bilen och sen blev det till att leka tetris för att få in alla våra andra fynd. 


Vi besökte även Eriks Hjälpen där vi tog oss en lunch i deras mysiga Kafé. Kolla bara in lamporna, så härliga! 



Det blev en varm soppa och en bröd bit innan vi for vidare till nästa ställe. Ja vi hann med att besöka en massa olika loppisar. Vi stannade även till i Mjölby och hoppade in på Hjärta till Hjärta. 


Men kom igen! Denna fina gamla retropapperskorg för ynka femtio riksdaler. Den fick följa med hem. Precis som en massa andra fina saker. Den här loppisrundan gav många fynd! Vissa gånger hittar man inget och sen som nu så skulle man kunna köpa med sig hur mycket som helst hem. 


Vi stannade även till och tog en fika och träffade Elin och Bosse. Mys-Bosse som till sist trivdes helt okej i mosters famn. 


Sen bar det iväg mot Boxholm igen och även där blev det ett stopp för lite loppis. Hittade bland annat en så fin gammal dockvagn från Emmaljunga som jag inte kunde motstå att köpa. Så innan jag åkte hem sen var jag förbi tjejerna Henriksson och gav dem den. Eller Tilde var snabb på att lägga beslag på den. Hon tyckte det var hennes:-) 


Hittade så himla mycket fina barngrejer. Det är nästan så jag vill skaffa en sladdis bara för att få handla allt fint. 


Innan jag fick åka hem sen blev det matshopping på Willys, uthämtning av paket och upphämtning av Leah från friidrottsträningen. Sååå trött jag var när jag kom hem sen. 


Efter mat i magen och lite uppackning av allt som inhandlats från både mataffär och loppisar så blev det sängen för min del. Och fy fan så gott jag somnade. 



//Sofie 

Inga kommentarer: