23 juni 2009

Billydörrar

Hugo är på G igen och river ner allt som vi har i våra vita Billy bokhyllor här uppe. Men jag tror jag kommit på hur vi ska lösa detta lilla problem, dörrar! De säljer ju glasdörrar (vitrindörrar) på IKEA till dessa hyllor så det ska jag införskaffa! Dock så har vi ju 6 bokhyllor här uppe.. Kan bli lite dyrt om man ska ha till alla men men. IKEA nästa:) Får se hur mycket pengar som återstår när räkningarna är betalada hoho.

Annars blir det nog en lugn dag idag. Pontus ska jobba helttid igen (för att vara uppsagd får han jobba väldigt mycket) så jag ska slå en signal till Emme sen och se om hon vill gå på promenad eller något sådant lite senare. Ska försöka få min son att sova en stund till nu på morgonkvisten. Så jäkla morgonpigg man kan vara! 06.00 så är det morgon och dags för en massa bus och lek, bara att gå upp ur sin varma goa säng:) Nu ska jag se till att han inte river ut alla mapparna med Pontus serietidningar i som han så omsorgsfullt sorterade upp igår efter Hugos framfart.

//Sofie

2 kommentarer:

Sara1989 sa...

Sofie! DU lägger inte upp några bilder på mig om jag inte har godkänt från midsommar! :P

Ida sa...

Hej hej!
Han är verkligen en liten buse din lille. =) Dina bokstäver är tillverkade men jag har en strykning färg kvar på dom. Det som däremot är färdigt att hämtas är den award som jag gav dig i förra inlägget=D Kolla bara lite längre ner på sidan så ser du ditt namn i mitt inlägg.

Bokstäverna kan nog hämtas tidigast imorgon. Ha det så underbart. Kram Ida