14 juni 2009

Yesterday

Vi åkte ut igår eftermiddag till Asby för att sjösätta den nya lilla motorbåten, men Krille och Sarah var sena som vanligt så vi fick fördriva tiden lite själva innan vi kunde lägga båten i sjön..
Lucas badade förfullt
Tillslut började det småregna undertiden vi väntade så vi tog skydd i Pontus föräldrars båt. Och till Hugos stora lycka hittade vi leksakslådan:)
Sen kom Krille, Sarah och båten. Se så glad Hugo blev:)
Äzca och Poker tar sig ett dopp i det blå.
Alla kollar spännande på när båten åker i sjön
Och i vattnet kom den
Alla hundarna ville åka med. Eller ja inte Obelix han gick och luffsade för sig själv, orka bry sig liksom haha.
Hugo blev lite uttråkad när de inte fick igång motorn så han började tugga på kopplet istället. (Obelix koppel inte Hugos, bara för att understryka..)
Motorn ville inte hoppa igång (fast det visste de nästan om, bara en liiten del som måste köpas till den och sen ska den gå fintfint. Hoppas vi på iallafall). Så Krille och Pontus fick paddla i land båten, ja det är ju miljövänligt om inget annat:)
Jag försökte få ett kort där alla fyra hundarna var med men det var helt omöjligt! Här är iallafall Lucas och Poker som hälsar Pontus och Krille välkomna i land.
Lucas fick ett dampryck och hoppade ner i alla andras båtar som låg förtöjda intill haha.
Till slut tröttnade Hugo på allt och ville ta bilen hem själv. Gick inte så bra då han har en bit kvar innan han når ner till pedalerna haha.

//Sofie

Inga kommentarer: