30 juni 2009

Mår pyton i värmen

Poker och Pontus i båten

Hugo mår inget vidare när det är såhär varmt. Gnälligt hela tiden! Ingenting är bra förutom bad i diskhon. Det blir inget roligt för någon. Föra året gick jag omkring med magen i vädret och hatade allt vad sol hete och nu är Hugo ute och tycker lika illa om värmen som jag gjorde då. Igår så åkte vi ut till Pontus föräldrar en sväng. Eller Pontus skulle träffa en på sågen i Österbymo för ett eventuellt jobb och då väntade vi i Asby undertiden. När han var tillbaka så passade farmor Hugo en liten stund medan vi tog motorbåten ut till en liten ö och badade Pontus, jag och Poker. Men det är inte så smidigt att ha med Poker. Så fort vi inte engagerar oss i att kasta pinnar till honom så hoppas han i och badar och ställer sig och skackar av sig allt vatten över oss och våra handdukar, hela tiden! Han är inte så dum våran hund...

Sen när vi kom tillbaka fick vi middag och därefter åkte vi och kollade på några kattungar på en gård inte så långt bort från Pontus föräldrar (i landsbygdens mått vill säga så var det inte så långt, i min mått mätta så var det en bit...). Nu är det nämligen så att Potnus har ändrat sig angående den andra kissen som jag ville ha så nu ska vi ta en kattunge därifrån istället. Pontus vill ha två katter nu men jag tycker det räcker med en.. Får väl se hur det blir. Jag ville nämligen ha en gulkisse och den hade även en bror som den gick jättebra ihop med så de ville gärna sälja dem tillsammans..Men vi får fundera på det.

På hemvägen så ringde Sandra och drog med mig ut på en löparrunda.. Innan trodde jag att jag inte skulle orka (jag menar springa med Sandra som tränar fotboll flera dagar i veckan plus matcher etc..) men det gick över förväntan! Vi hade med oss Poker också och han blev trött! Fatta vilket tempo vi måste hållt haha. 4.3 kilometer var rundan och jag hade kunnat fortsätta längre..Det har alltså lönat sig allt slit på gymmet. När vi kom hem så mumsade vi i oss vattenmelon tillsammans med Pontus och Gunnar som varit uppe och grejat klart bland takpannorna på vårat tak. Gud så gott det är med vattenmelon! Det, jordgubbar och blåbär det är det bästa med sommaren:)

//Sofie

Inga kommentarer: