24 juni 2009

Onsdag återigen


Sitter i morgonrocken och skriver med en tandborste i munnen. Har precis tampats lite med Hugo..Han tycker verkligen inte om sin tandborste men hans små gaddar måste ju också borstas vare sig han vill det eller ej. Idag så ska vi ut till Sommen en sväng och hälsa på Emme. Blev inget igår så vi tar det idag istället. Igår så var jag och pojkarna och hälsade på Pontus mormor mitt på dagen. Hon hade stickade en jättemysigt kofta till Hugo! Den ska han använda mycket i höst sen kan jag lova, så fin den som den är! När Pontus kom hem så åkte jag och tränade plus gjorde lite ärenden, hade en klänning som jag vunnit på tradera att hämta ut. Supersnygg! Får lägga upp bilder på dem här:) Sen var jag och lämnade lapp om att jag godkände min reservplats till en utav utbildningarna, första reserv så det finns ju en chans att jag får plugga i höst:)

Robin, Pontus kusin, kom förbi en sväng också igår. Trevligt, vi fikade ute på altanen och det är ju såå skönt! Älskar verkligen att bo i hus, speciellt vårat hus:) Finns massa att göra men det är faktiskt bara skönt (nästan alltid iallafall) och vi har en stor trädgård och altan att vara på i sommarvärmen. Ta bara en sådan sak som igår när jag tvättade en massa, hade vi bott kvar i lägenheten vet i tusan hur vi skulle kunna torka allting. Men nu är det bara att hänga ut det i trädgården, vilken lyx:) Planer och ideér om hur man kan göra allting finare finns där också och det är roligt det!

Tyvärr verkar våran tvättmaskin balla ur.. Är de inte dammsugaren så är det tvättmaskinen. Tråkigt! (Får väl säga som Pontus pappa: Det är ju det som är charmen med att bo i hus haha). Köpte ju ny dammsugare förra veckan och nu verkar det som denna maskin också håller på att lägga av. Den centrufigerar inte efter avslutat program så det måste man göra separat varje gång plus att den inte tar upp allt tvättmedel utan hälften blir kvar i behållaren. Jaja får se om den lägger av helt eller om vi kan köra med den ett liiitet tag till. Vore skönt att slippa den utgiften men och andra sidan är det inte så skoj att gå omkring i skitiga kläder. Allt kommer verkligen på EN gång! Inte lite i taget utan alla problem kommer i en klump.

Nu ska jag ta och se om min son vill ta sig en liten lur igen innan det bär av mot Emme.

//Sofie

PS: Nu tog även färgen till skrivaren slut... DS.

1 kommentar:

Ida sa...

Hej hej!
Vad härligt med kläder som ngn lagt så mkt tid på. Jag har två stickade tröjor som farmor och mormor stickat till Thea och Ellie och det är så mysigt att använda dom.

Visst är det skönt med hus. Jag tänker ibland att det skulle vara så lugnt att bo i lägenheten - inte en massa måsten, men sedan inser jag att det finns fler fördelar med hus och då känner jag mig lycklig.

Ha det så gott.
Kram Ida