25 juli 2011

Är det solen som tittar fram verkligen??

Leah sitter och ska äta av min yoghurt, hon har exakt likadan i sin tallrik men mammas smakar väl bättre eller nåt:P Leah är förövrigt familjen sjuvsovare idag. Hon sov till halvnio! Eller Pontus var uppe hos henne vid 05.00 men sen somnade hon. Synd då att hennes bror ska vakna tidigt:)

Idag blir det äventyr på sjön! Japp vädret verkar faktiskt bli skapligt idag om man jämför med igår. Tina och Eddie ska ha grillkväll ute vid Tinas föräldrars stuga som ligger vid vattnet. Vi ska låna svärföräldrarnas båt och tuffla ut dit. Vår är ju inte riktigt redo att åka iväg med så långt än. Jag har inte ens varit inne i båten..Igår när jag var vid den höll de på med masten och då fick man inte gå ombord. Men jag har sett den i alla fall utvändigt alltid nåt:P

Pontus är och grejar med motorn i båten nu. Han åkte vid halv sex i morse och han är inte hemma än. Tror det kan jävlas för honom. Nog för det är en segelbåt men vi vill nog ha en fungerande motor på båten då ingen av oss är några vana seglare.

Nu ska jag ta tag i röran som barnen lämnat efter sig vid frukostbordet.

//Sofie


Inga kommentarer: