14 juli 2011

Är hösten här?

Nej det hoppas jag verkligen inte. Men det känns nästan som det med tanke på vilket väder det är som härjar utanför fönstret. Regn, grå himmel, blåst, kallt.. Ja det bara fortsätter. Det här få det bli ändring på tycker jag! Det är ju mitten av Juli!

Här ska precis Hugo få följa med Jocke och handla kräftor. Vi tänkte smaska i oss det i kväll när barnen somnat:) Jocke kom förbi här och frågade om vi också var intresserade av att köpa då han ändå skulle handla och det tackar vi inte nej till.

Innan på dagen har jag och barnen varit och firat Tina lite. Så nu är Tina lika gammal som mig haha. Bara Emelie kvar nu som fortfarande är 22, ja Hannah också. Annars har de av de närmaste fyllt:)

Leo och Emelie var också hos Tina så vi fikade och sen gick vi promenad tillsammans. Timmarna gick fort. Sen hem och laga mat, isterband med potatis så gott!

Skulle ut och klippt gräset då Pontus röjt allt annat i trädgården. Men regnet kom ju som sagt... Vi skulle behöva gräva upp en väldans massa buskar och skit i trädgården men om vi gör det måste vi handla jord och enligt Pontus rör det sig om lastbilsflak och det är ju inte gratis..Se om vi kan ta det i höst. Det är så fint i trädgården när Pontus kört med trimmern överallt men det växer ju upp och ser ovårdat ut på en gång. Bättre att ta bort skiten helt och hållet och så gräs. Men men var sak har sin tid. Nu ska jag göra INGENTING! Det ni:)

//Sofie

2 kommentarer:

Emelie sa...

haha, bara jag som är ungdom nu:) kramar

Ida sa...

=) Vad kul att du vill vara med och tävla.

Vad mysigt ni verkar ha haft det i Stockholm och vad underbart med pool. Tänk att ha en sådan i trädgården.

Ha det så bra i helgen!
Kram Ida