17 juli 2011

Väntar på att golvet ska torka

Jag har storstädat huset precis. Nu sitter jag och tar igen mig samtidigt som golven håller på att torka. Skönt att få bort all smuts från golv och väggar. Gud så skitit vi hade det. Men nu är det rent och fint::) Ett tag till, tills Pontus kommer hem med barnen.

Pontus åkte iväg till sin mormor en sväng så jag kunde röja i fred. Blev dock ett litet avbrott precis efter Pontus åkt iväg. Pontus (som skällde ut mig för bara ett par veckor sen då jag gjorde samma sak..) la plånboken (observera MIN plånbok) på biltaket och glömde den där när han körde iväg. Hmm..Han körde fram och tillbaka längst vår väg flera gånger för att försöka hitta den. Det slutade med att han fick åka hem och sätta sig på cykeln och ta sig en cykeltur med näsan ner i diket.

Som tur var hittade han den! Men det var inte lätt. Asså ett väldigt värdefullt tips är att aldrig lägga plånböcker uppe på biltaket. Det är så lätt att man åker iväg och glömmer dem där. Jag har lyckats med dem bedriften 2 gånger och haft turen och fått till baka plånboken..Tror inte jag kommer ha sån tur igen så plånboken får nog stanna nere i handväskan i fortsättningen:)

//Sofie

Inga kommentarer: